O nama

Porodična advokatska kancelarija, osnovana 2005.

Advokatsko Ortačko Društvo “Ćupić” je porodična advokatska kancelarija, koju je osnovao 2005.godine Branislav Brano Ćupić, nakon 25 godina iskustva u bavljenju pravnim poslovima.

Od osnivanja prepoznati smo kao uspješna i veoma uvažena kancelarija sa širokim opsegom usluga i kao pouzdan, lojalan i stručan partner našim klijentima. Ovakvim odnosom prema klijentima obezbijedili smo trajan poslovni ugled u Crnoj Gori.

Kancelarija konstantno ulaže u svoje zaposlene radeći na usavršavanju njihovih sposobnosti i znanja, posebno stavljajući akcenat na oblasti privrednog, poslovnog, radnog i građanskog prava.

Od osnivanja Zavoda za intelektualnu svojinu Crne Gore 2008.godine, kancelarija se aktivno bavi zaštitom prava intelektualne svojine i zastupnik je podnosioca prve prijave žiga i patenta u Crnoj Gori.

Advokatska kancelarija “Ćupić” je posvećena pružanju sveobuhvatne, visokokvalitetne i efikasne profesionalne podrške našim klijentima, zasnovane na međusobnom povjerenju i poštovanju, što je opredijelilo mnoge međunarodne i domaće kompanije da sarađuju sa nama.

Ostvarili smo dugogodišnju i uspešnu saradnju sa specijalistima iz različitih poslovnih oblasti, kao i sa advokatskim kancelarijama u regionu i svijetu, što upotpunjuje kvalitet usluga koje pružamo.

Naša misija je da klijentima pružimo preciznu, efikasnu i kvalitetnu uslugu.

Kontakt forma

Unijeti naslov teme o kojoj želite da razgovaramo.
Unesite što detaljnije zahtjev o kojem želite da razgovaramo.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.